Actuele rente doorlopend krediet en persoonlijke lening oktober 2017

Op Leningen.nl plaatsen we actueel leennieuws, informeren we u over alle soorten leenvormen en delen we de laatste rentetarieven voor geld lenen met onze lezers. Wat kost geld lenen op 17-10-2017? Wij zochten het voor u uit.

Rente doorlopend krediet berekenen

Hieronder kan u de rente vergelijken voor het doorlopend krediet bij diverse geldverstrekkers. Staart u zich echter niet blind op de actuele rentetarieven die banken op dit moment rekenen voor een doorlopend krediet. Een kenmerk van dit consumptieve krediet is namelijk de variabele leenrente. Een variabele rente is altijd een momentopname. De rente staat namelijk tijdens de looptijd niet vast maar kan maandelijks verschillen.

Zo kunt u op dit moment misschien wel lenen tegen de laagste rente, maar kan dit over een paar manden zo weer anders zijn. Toch is de hoogte van de leenrente bij een doorlopend krediet ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zo letten kredietverstrekkers onder meer op de hoogte van het inkomen, uw leeftijd, de woonlasten en uw vermogen (koopwoning / spaargeld / beleggingen).

Actuele rentetarieven doorlopend krediet oktober 2017 (minimale rente)


De actuele rente voor het doorlopend krediet in oktober 2017 zijn wél een goede indicatie voor wat geld lenen u kost. Kredietverstrekkers bij wie u kan lenen tegen de laagste rente, die blijken in de praktijk vaak ook de goedkoopste aanbieder te zijn:

U leent bij…. al vanaf….

Nationale Nederlanden – 4.50 %
Defam – 4.60 %
Freo – 4.60 %
Interbank – 4.70 %

Leenrente persoonlijke lening berekenen

De actuele leenrente voor de persoonlijke lening kunt u hieronder achterhalen. Een persoonlijke lening is een geldlening met een vaste rente en looptijd. U ontvangt geen kredietlimiet maar ontvangt het leenbedrag in één keer op uw rekening. Doorgaans liggen de minimale leenrentes bij de persoonlijke lening iets boven die van het doorlopend krediet. Maar omdat de rente wel vast wordt gezet, kunt u (met name bij een langere looptijd) mogelijk in de toekomst wel profiteren van een lage rente.

Actuele rentetarieven persoonlijke lening oktober 2017 (minimale rente)

Op dit moment (17-10-2017) komt de persoonlijke lening echter wel als goedkoopste uit de vergelijking.

U leent bij…. al vanaf….

Defam – 4.10 %
Freo – 4.20 %
Interbank – 4.30 %
Findio – 4.30 %

0 comments… add one

Leave a Comment