De Krediet Makelaar en FlexFront gaan nauwer samenwerken

AMweb.nl berichtte onlangs over de samenwerking tussen De Krediet Makelaar en FlexFront. De Krediet Makelaar is een ‘kredietserviceprovider’ terwijl FlexFront een ‘hypotheekserviceprovider’ is. De twee organisaties hebben besloten om elkaar te versterken en nauwer te gaan samenwerken. En die samenwerking heeft ook voordelen voor de kantoren die zich hebben aangesloten bij FlexFront. Want zij kunnen door de samenwerking sneller bij De Krediet Makelaar een aanstelling krijgen.

Toegang tot alle kredietverstrekkers

Als aangesloten adviesbureau bij FlexFront krijgt u dankzij deze samenwerking de toegang tot vrijwel alle kredietverstrekkers en natuurlijk dan ook tot hun leenproducten. De samenwerking komt op een uitstekend moment voor deze adviseurs. Want zij kunnen hun klanten daarmee beter op weg helpen. Zo mogen kopers van woningen vanaf 2018 nog maar tot 100% van de getaxeerde woningwaarde met een hypotheek financieren.

Een extra hoge hypotheek afsluiten om ook een verbouwing te realiseren, dat is vanaf heden niet meer mogelijk. Daarom sluiten steeds meer woningbezitters een doorlopend krediet of persoonlijke lening af voor een renovatie of verbouwing. Adviseurs die zijn aangesloten bij FlexFront kunnen dankzij de samenwerking met De Krediet Makelaar gebruik maken van de financiële producten van vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland.

1100 financiële adviseurs aangesloten bij De Krediet Makelaar


De Krediet Makelaar is al 3 jaren op rij verkozen tot de Beste Serviceprovider en wel op het gebied van kredieten. Bij deze organisatie zijn meer dan 1100 Nederlandse financiële adviseurs aangesloten. Het bedrijf FlexFront houdt zich weer bezig met hypotheken (hypotheekacceptatie) en ontzorgt diverse hypotheekverstrekkers door (een gedeelte van) de acceptatieprocessen van hypotheken voor zijn rekening te nemen.

Geld lenen voor verbouwing?

Wilt u binnenkort ook geld lenen voor een verbouwing van uw woning? U kunt daarvoor vanaf 2018 niet meer een extra hoge hypotheek afsluiten. Gelukkig kunt u nog gewoon geld lenen voor een renovatie of verbouwing en wel met een doorlopend krediet of persoonlijke lening. We raden u aan om leningen te vergelijken op Leningen.nl. Vraag vervolgens online een offerte aan bij de goedkoopste kredietverstrekker.

0 comments… add one

Leave a Comment