De Leningmakelaar

De Leningmakelaar bemiddelt in leningen. U kunt bij diverse kredietverstrekkers in Nederland geld lenen. Dit kan geld voor eenmalige grote uitgave zijn, maar ook om tijdelijke tekorten op te vullen door een verlies van uw baan of onvoorziene uitgaven. Om een geschikte kredietverstrekker te vinden, kan de hulp van De Leningmakelaar wenselijk zijn.

De Leningmakelaar is een kredietbemiddelaar die optreedt als bemiddelaar tussen een consument en een kredietverstrekker. Deze partij probeert een lening voor u af te sluiten tegen de gunstigste voorwaarden, waardoor u maandlasten minimaal zijn.

De Leningmakelaar bemiddelt in leningen

De Leningmakelaar zal dus niet alle beschikbare leningen met elkaar vergelijken, maar vergelijkt alsnog ruim 30 leningen van grote en bekende kredietverstrekkers in Nederland. Dit maakt dat het verstandig is om zelf ook een vergelijking tussen verschillende kredietverstrekkers te maken, om zo de gunstigste oplossing te vinden. U geeft aan waar u een lening voor zoekt, en zij zoeken daar de meest passende lening voor u bij.

Hieronder vind u een tabel met tarieven met vaste rente van de persoonlijke lening bij De Leningmakelaar.

BedragTermijn p/mRente jaarbasisJKPLooptijdTotaal
€ 50.000€ 506,824.1%4.1%120 mnd€ 60.818
€ 25.000€ 253,414.1%4.1%120 mnd€ 30.409
€ 15.000€ 154,814.5%4.5%120 mnd€ 18.577

* Let op! Dit is een indicatie. Bij deze indicatie blijft de debetrente gelijk, is het totale leenbedrag geheel opgenomen, vinden er geen heropnames of extra aflossingen plaats en worden de termijnbedragen op tijd betaald. Bron: www.de-leningmakelaar.nl

Bemiddelende rol van De Leningmakelaar

De Leningmakelaar kan een bemiddelde rol spelen bij het afsluiten van verschillende soorten leningen. De meest voor de hand liggende kredietvormen voor een consumptief gebruik zijn een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Naar eigen zeggen worden er door De Leningmakelaar meer dan dertig verschillende leningen met elkaar vergeleken als u een kredietaanvraag indient via deze partij. Houd er echter rekening mee dat er nog veel meer leningen worden aangeboden door kredietverstrekkers.

Om een goede keuze te kunnen maken is het erg belangrijk dat u op de hoogte bent van de verschillen tussen beide kredietvormen. De Leningmakelaar kan u hierbij helpen, door de verschillen tussen beide leningen vooraf voor u op een rijtje te zetten.

Een doorlopend krediet is voornamelijk interessant voor mensen die relatief vaak tegen onvoorziene kosten aanlopen of een flexibel inkomen hebben. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, die sommige maanden een veel lager inkomen hebben dan andere maanden.

Met een doorlopend krediet kunt u in de maanden met een hoger inkomen een deel van uw lening aflossen en in de maanden met een laag inkomen extra geld lenen. Een persoonlijke lening is daarentegen bedoeld voor eenmalige uitgaven die u niet direct zelf kunt bekostigen. U leent in dit geval een vast bedrag tegen een vaste rente. Iedere maand betaalt u een deel van de lening en de opgebouwde rentekosten af.

Lening oversluiten met De Leningmakelaar

Naast de mogelijkheid om een nieuwe lening af te sluiten via De Leningmakelaar, maakt deze organisatie het tevens mogelijk om een lening over te sluiten. Het oversluiten van een lening kan interessant voor u zijn, als u uw maandlasten wilt verlagen.

Bij het oversluiten van een lening sluit u bij een andere kredietverstrekker een nieuwe lening tegen een lagere rente af. Met deze nieuwe lening lost u uw lopende lening in een keer af, waarmee u uw maandlasten heeft verlaagd. Het geleende bedrag blijft immers gelijk, maar de rentekosten nemen af.

Het kan lastig zijn om het oversluiten van uw lening zelf te regelen. Door hier een kredietbemiddelaar als De Leningmakelaar voor in te schakelen wordt u veel administratief werk uithanden genomen. Het aanvragen van een nieuwe lening of het oversluiten van een lening bij De Leningmakelaar kan heel eenvoudig online. Kijk eens op de website van deze kredietbemiddelaar voor meer informatie!

0 comments… add one

Leave a Comment