Defam

Hoewel Defam voor veel consumenten geen bekende kredietverstrekker zal zijn, heeft deze organisatie al meer dan dertig jaar ervaring in zijn vak. De organisatie is onderdeel van ALFAM, wat dochter is van ABN Amro.

Vanuit de hoofdvestiging in Bunnik verstrekt Defam verschillende soorten leningen aan consumenten. Denk aan een persoonlijke lening en een doorlopend krediet, die in verschillende vormen worden aangeboden. Veel van de diensten die Defam aanbiedt kunt u online afnemen, om het proces van de kredietaanvraag makkelijker te maken en sneller te laten verlopen.

Naar eigen zeggen is Defam een specialist in verantwoord lenen. Dit bewerkstelligt Defam door met verschillende professionele tussenpersonen te werken, die u kunnen adviseren over het maken van verantwoorde keuzes. Daarbij wordt u kredietaanvraag bij Defam op een zeer nauwkeurige wijze afgehandeld, om er zeker van te zijn dat u voldoende financiële draagkracht heeft om de lening en bijbehorende rente te kunnen betalen.

Leningen van kredietverstrekker Defam 

Bij kredietverstrekker Defam worden verschillende soorten leningen aangeboden. In de basis zijn dit een persoonlijke lening en een doorlopend krediet, die ieder in verschillende soorten aan te vragen zijn. Denk aan een “huiseigenaar persoonlijk lening”, een “huiseigenaar doorlopend krediet”, een “huiseigenaar doorlopend krediet flex&zeker”, enzovoorts. Een persoonlijke lening is vooral interessant voor mensen die van plan zijn om te verbouwen, die een nieuwe auto willen kopen, etc. Het gaat hierbij om eenmalige grote uitgaven, die u niet zelf kunt bekostigen met spaargeld.

Mocht u vaker te maken hebben met een tekort aan liquide middelen, dan kunt u wellicht beter voor een doorlopend krediet van Defam kiezen. Bij een doorlopend krediet bepaalt u iedere maand zelf hoeveel u opneemt en welk deel van de schuld en opgebouwde rente u aflost. Aan een doorlopend krediet zit een maximaal op te nemen bedrag. Het nadeel aan een doorlopend krediet is dat het heel verleidelijk kan zijn om uw lening steeds verder op te laten lopen, met hoge rentekosten tot gevolg. Laat u hierover adviseren door een kredietadviseur van Defam.

Online een lening van Defam aanvragen

Defam biedt de mogelijkheid om uw kredietaanvraag online in te dienen. Dit verloopt sneller en eenvoudiger dan het indienen van een kredietaanvraag bij een fysieke vestiging van Defam. Voordat u een kredietaanvraag indient doet u er verstandig aan om de krediettest uit te voeren. Met deze leentest kunt u in een oogopslag zien welk type lening van Defam het beste bij u past. Mocht u vragen hebben over bepaalde leningen of leningsvoorwaarden, dan kunt u Defam contacteren voor hulp bij het maken van uw keuze.

Tijdens het indienen van uw kredietaanvraag dient u een aantal documenten mee te geven, die als bewijs dienen voor uw kredietwaardigheid. Defam moet er immers zeker van zijn dat u de lening en opgebouwde rente aan het einde van de looptijd af kunt lossen. Op basis van deze gegevens wordt ook het maximaal op te nemen bedrag van uw doorlopende krediet bepaald. Uw kredietaanvraag bij Defam zal altijd getoetst worden bij het BKR.

0 comments… add one

Leave a Comment

Previous Post:

Next Post: