Frisia Financieringen

Frisia Financieringen is een Nederlandse organisatie die optreedt als bemiddelaar tussen consumenten en kredietverstrekkers. Doordat Frisia Financieringen vooraf geen adviezen aan consumenten geeft, worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor de dienstverlening van deze kredietbemiddelaar.

Kosten voor de bemiddeling worden door de kredietverstrekkers betaald op het moment dat u een lening bij een kredietverstrekker aangaat. Houd er rekening mee dat kredietbemiddelaars vaak niet met alle Nederlandse kredietverstrekkers samenwerken. Dit betekent dat het voor kan komen dat u elders een goedkopere lening vindt door zelf een vergelijking tussen kredietverstrekkers te maken.

Alle financiële producten die door Frisia Financieringen worden aangeboden zijn online beschikbaar. Deze kredietbemiddelaar werkt zodoende zonder fysieke vestigingen. Mocht u vragen hebben over de diensten die Frisia Financieringen aanbiedt kunt u terecht bij de online klantenservice van deze organisatie. Het kan verstandig zijn om u vooraf te laten adviseren over de verschillende kredietvormen die via Frisia Financieringen af te sluiten zijn. Zo voorkomt u dat u een verkeerde keuze maakt, welke mogelijk grote financiële gevolgen heeft.

Leningen bij Frisia Financieringen 

Zoals reeds beschreven werd verstrekt Frisia Financieringen zelf geen kredieten aan Nederlandse consumenten. Frisia Financieringen richt zich enkel op de bemiddeling tussen een consument die een consumptief krediet zoekt en een kredietverstrekker, die dit geld aan de consument uitkeert. Bij consumptieve kredieten wordt doorgaans onderscheid gemaakt tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Een persoonlijke lening is ideaal voor mensen die vooraf precies weten welk bedrag zij moeten bekostigen. Denk aan de aanschaf van een nieuwe auto, de verbouwing van uw woning, enzovoorts. Bij een persoonlijke lening betaalt u maandelijks een deel van de lening terug, in combinatie met de bijbehorende rentekosten. Voor een persoonlijke lening wordt een vaste rente in rekening gebracht.

Een alternatief is een doorlopend krediet, waarbij u de lening maandelijks kunt verhogen. Bij een doorlopend krediet bieden kredietverstrekkers u een variabele rente. Ook nu lost u maandelijks een deel van de lening af. U kunt in maanden waarin u geld overhoudt meer aflossen, zodat uw maandlasten afnemen. Een doorlopend krediet is ideaal voor mensen met een variabel inkomen, mensen die regelmatig tegen onvoorziene kosten aanlopen, enzovoorts.

Direct online een lening aanvragen 

Bij Frisia Financieringen kunt u online een offerte aanvragen. Op basis van uw kredietaanvraag bekijkt Frisia Financieringen wat zij u kunnen bieden. Mocht uw kredietwaardigheid in twijfel worden getrokken, dan kan Frisia Financieringen uw kredietaanvraag naar beneden bijstellen. Vervolgens stuurt Frisia Financieringen uw kredietaanvraag naar verschillende Nederlandse kredietverstrekkers die u ieder een persoonlijk aanbod kunnen doen. Het goedkoopste aanbod wordt door Frisia Financieringen naar u doorgestuurd.

Stemt u in met de offerte van Frisia Financieringen? In dat geval dient u enkel nog een aantal persoonlijke documenten aan te leveren. Denk aan een bewijs van inkomsten, een kopie van uw identiteitsbewijs, enzovoorts. Zo is Frisia Financieringen ervan verzekerd dat u de maandelijkse lasten die een lening met zich meebrengt kunt bekostigen. Doordat Frisia Financieringen haar diensten online aanbiedt, is uw kredietaanvraag doorgaans erg snel geregeld.

0 comments… add one

Leave a Comment