Geld lenen binnen 10 minuten

Geld lenen binnen 10 minuten kan erg handig zijn. Heeft u liever vandaag nog dan morgen geld nodig? Misschien heeft u wel eens gehoord over de minilening. Daarmee kunt u geld lenen binnen 10 minuten. In de praktijk zal het aanvragen en afsluiten van een dergelijke lening bij klanten iets meer tijd kosten.

Maar als u alle benodigde gegevens invult en de nodige documenten bij de hand heeft, dan kunt u al zeker binnen 24 uur geld lenen. Meer over lenen binnen een paar uren leest u hieronder.

Geld lenen binnen 10 minuten met minilening

Als u snel wat geld nodig heeft, dan kan u terecht bij aanbieders die kleine leningen verstrekken. Deze leningen noemt men ook wel minileningen of flitskredieten. Het komt erop neer dat u een klein bedrag leent vanaf 100 euro tot maximaal 1500 euro per aanvraag.

Dit bedrag moet u binnen een aantal dagen of weken afgelost hebben. Doorgaans is de maximale looptijd bij deze kredietverstrekkers 60 dagen. Overigens kunnen nieuwe klanten bij dergelijke aanbieders voor de eerste keer tot maximaal 800 euro lenen.

Bij wie binnen tien minuten geld lenen?

In Nederland zijn er niet veel aanbieders bij wie u vandaag nog geld kan lenen of geld kan lenen binnen 10 minuten. Bekende minilening aanbieders zijn Saldodipje en Ferratum. Zij opereren vanuit Groot-Brittannië en kunnen zodoende de regels van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) omzeilen.

In Nederland gelden namelijk zeer strenge regels voor dit soort aanbieders. Echter moet u niet verwachten dat het krediet binnen 10 minuten wordt overgemaakt. Het proces van beoordelen en betalen neemt doorgaans vierentwintig uur in beslag.

Staat de lening echt binnen 24 uur op de rekening?

Geld lenen binnen 10 minuten is niet meer van deze tijd. Misschien kon dat enkele jaren geleden nog wel, maar u mag blij zijn als het bedrag al binnen een paar uur op de rekening staat. Deze aanbieders van minikredieten beloven u echter wel dat het geld binnen 24 uur op uw rekening staat. Daarvoor werken zij met een speciale “snel geld lenen service”. Meer over die service leest u in het volgende kopje.

Binnen 24 uur geld lenen met speciale service van Ferratum

Heeft u vandaag geld nodig? Vandaag geld lenen zit er niet in. Wel krijgt u morgen een bedrag op uw rekening gestort als u vandaag een lening aanvraagt bij Ferratum. Ze hebben daarvoor de “snel geld lenen service” in het leven geroepen. Dankzij deze service kunt u verwachten dat, indien zij akkoord gaan met uw aanvraag, het leenbedrag binnen 24 uur wordt overgemaakt.

Let op: Dit hoeft niet te betekenen dat het geld dan ook op uw rekening zichtbaar is. Dit is namelijk afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. U hoeft voor deze service niets extra’s te betalen.

Rekening houden met hoge kosten als u snel geld nodig heeft

Als u zo snel mogelijk geld wilt lenen, dan zit daar ook een prijskaartje aan vast. Kleine leningen zijn vaak erg duur. Helemaal als u die vergelijkt met bijvoorbeeld een persoonlijke lening. Bij minileningen maakt vooral de hoogte van de rente het verschil. Calculeer deze extra kosten in. Wat kost het snel afsluiten van een lening? U moet het JKP bekijken. Elke aanbieders van kredieten in Nederland is verplicht deze duidelijk te vermelden op de website, in de advertenties en op de leenofferte.

Let op het JKP (Jaarlijks Kostenpercentage)!

We nemen dit keer opnieuw Ferratum als voorbeeld om uit te leggen wat het JKP is en waarom het JKP u helpt om te berekenen wat geld lenen kost. Het JKP is de afkorting van het Jaarlijks Kostenpercentage. Deze is bij deze aanbieder altijd 13,99%. Stel als u 1000 euro leent en de looptijd is 62 dagen. Dan is de rente de u over deze minilening betaalt 16,43 euro over in totaal 2 betalingstermijnen.

U betaalt na het 1e termijn in totaal 444,97 euro terug aan Ferratum. U betaalt nogmaals 571,46 euro terug na het 2e termijn. Een beetje lenen kost u dus sowieso 16,43 euro. Een dergelijke lening zou u omgerekend bijna 100 euro kosten.

Naast rente voor een snelle lening ook kosten garantsteller…

geld lenen binnen 10 minuten zonder bar toetsingNiemand kan een klein beetje lenen binnen 24 uur zonder een garantsteller. Er moet dus een persoon garant staan voor het bedrag dat wordt uitgeleend. Zo loopt een aanbieder van minileningen geen risico. U kan kiezen uit een persoonlijke garantsteller (dit kan een vriend of familielid zijn) en een externe garantsteller. In dat laatste geval worden er door Ferratum extra kosten in rekening gebracht. Informeer bij de aanbieder nadrukkelijk naar deze kosten!

Hoe zit het met BKR-registratie?

Mensen die een negatieve BKR-registratie hebben, die kunnen bij aanbieders van minileningen gewoon geld lenen. Zij werken namelijk niet samen met het BKR. Daardoor kunnen ze ook uw eventuele schulden niet inzien. Wel werken de aanbieders met een eigen scoringssysteem. Aan de hand daarvan kunnen ze bepalen of en hoeveel geld u kan lenen.

Wat zijn de risico’s van binnen een paar minuten geld lenen?

Geld lenen binnen 10 minuten of binnen 24 uur is niet zonder gevaren. U vermijd de risico’s in ieder geval bepaald niet. Zo kunt u in de problemen komen als u zich niet aan de aflossingsverplichting kunt houden. Wij raden u aan om in een dergelijk geval op tijd aan de bel te trekken bij de desbetreffende aanbieder. In ieder geval op de vervaldatum. U kunt dan nog een regeling treffen. Als u er niet op tijd bij bent, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Goedkoop zo gauw mogelijk euro’s lenen

Er zijn altijd alternatieve manieren van geld lenen als er haast geboden is. Wij begrijpen dat u voor een lening liever niet bij familie of vrienden aanklopt. Misschien omdat u zich schaamt of omdat u al eens eerder geld bij hen hebt geleend. Toch is dit de meest goedkope manier van lenen! Overweeg om met iemand die u kent een goede afspraak te maken. Zet alles zwart op wit en zet eventueel een onderpand in voor de uitlener, zodat hij/zij zo min mogelijk risico loopt.