Geldshop

Geldshop treedt niet op als een kredietverstrekker, maar als een kredietbemiddelaar. Deze organisatie is onderdeel van Qmulus, wat in 1990 werd opgericht door twee Nederlandse ondernemers.

In eerste instantie richtte Qmulus zich op het verhuren van woningen als makelaarskantoor, maar daar kwam in 2006 verandering in. Destijds legde Qmulus de focus op het overnemen van organisatie, waar Geldshop een voorbeeld van is, en het versterken van deze organisatie.

Als kredietbemiddelaar werkt Geldshop met verschillende grote kredietverstrekkers samen, om consumenten een goedkoop krediet aan te kunnen bieden. Niet alleen kijkt Geldshop.nl hierbij naar de grote Nederlandse banken, ook worden kleinere, vaak gespecialiseerde kredietverstrekkers in vergelijkingen van Qmulus meegenomen.

Bij deze gespecialiseerde kredietverstrekkers ligt de rente voor verschillende soorten leningen vaak lager dan bij de grote banken. Dit maakt deze kredietverstrekkers zeer interessant voor consumenten die op zoek zijn naar een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Hoe werkt Geldshop.nl voor consumenten?

Wanneer u momenteel op zoek bent naar een lening voor een verbouwing van uw woning, de aanschaf van een nieuwe auto of het betalen van rekeningen, dan kunt u een kredietaanvraag indienen via Geldshop.nl. Deze organisatie neemt vervolgens contact op met verschillende kredietverstrekkers en legt u kredietaanvraag aan ze voor.

Kredietverstrekkers kunnen vervolgens een aanbod aan Geldshop.nl doen. Geldshop.nl vergelijkt het aanbod van verschillende kredietverstrekkers en legt de goedkoopste mogelijkheid aan u voor.

U kunt op basis van de vrijblijvende offerte van Geldshop bepalen om het krediet af te sluiten, of om zelf verder te zoeken naar een geschikte kredietverstrekker. Het is aan te raden om vooraf gebruik te maken van de rekentools op de website van Geldshop.nl. Met deze tools kunt u zelf berekenen hoe hoog uw maximale lening zal zijn met uw huidige inkomen. Houd hierbij rekening met het feit dat de maximale lening verlaagd kan worden door een mogelijke BKR-registratie op uw naam.

Verschillende soorten leningen

Geldshop biedt de mogelijkheid om verschillende soorten leningen van kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Een persoonlijke lening en een doorlopend krediet zijn de meest afgesloten vormen van consumptieve leningen. Bij een persoonlijke lening leent u een vooraf vastgesteld bedrag, die u over een bepaalde looptijd maandelijks aflost. Vaak profiteert u hierbij van een vaste rente, waardoor u verzekerd bent van vaste maandlasten over de looptijd van de lening.

Met een doorlopend krediet kunt u uw lening iedere maand verhogen, tot een vooraf vastgesteld maximum. Een doorlopend krediet aanvragen is interessant voor consumenten die regelmatig te maken krijgen met onvoorziene uitgaven of een tekort aan liquide middelen. Een doorlopend krediet wordt aangeboden tegen een variabele rente, waarbij u iedere maand een deel van de eerder afgesloten leningen en opgebouwde rentekosten aflost. U kunt ervoor kiezen om uw leningen in maanden waarin u geld over gehouden heeft extra af te lossen. Zo nemen uw maandlasten af!

Tip: maak gebruik van online vergelijkingstools om ook voor uzelf een vergelijking tussen verschillende kredietverstrekkers te kunnen maken. Geldshop.nl vergelijkt namelijk niet de leningen van alle Nederlandse kredietverstrekkers met elkaar.

0 comments… add one

Leave a Comment

Previous Post:

Next Post: