Komt de Playstation Creditcard binnenkort naar Nederland?

Fanatieke gamers opgelet: Playstation heeft een ‘Playstation Creditcard’ onthult in samenwerking met Capital One en Sony Rewards. Met deze nieuwe creditcard kunnen gebruikers extra punten en bonussen vergaren. De kaart wordt de ‘Playstation Credit Card‘ genoemd.

Welke mogelijkheden biedt de Playstation Credit Card?

Gamers hoeven nu niet meer op een omslachtige manier te betalen voor aankopen die ze doen in de Playstation-store. Al deze aankopen doet u vanaf heden met de creditcard voor de Playstation. Tevens kunt u met deze creditcard ook gewoon andere producten betalen. Zoals uw telefoonrekening of apps.

50 dollar krediet bij uw eerste aankoop

Gebruikers die voor een eerste keer een betaling doen met de Playtation Credit Card, die ontvangen maar liefst 50 dollar aan krediet die ze kunnen gebruiken in de Playstation Store. Bij extra aankopen die u daarna doet ontvangt u punten. Daarbij ontvangt u bonuspunten bij sommige andere aankopen.

5 maal zoveel punten


Alle aankopen van producten van Playstation en in de Playstation Store zijn goed voor een vervijfvoudiging van uw punten! Betaal uw telefoonrekening met deze kredietkaart en de punten worden verdrievoudigt. De overige betalingen met de kaart leveren u een gewoon puntenaantal op.

Wanneer komt deze kredietkaart naar Nederland?

De speciale Playstation kredietkaart is op dit moment alleen nog te gebruiken in de VS. Kaartuitgever Capital One is namelijk vooral actief in de Verenigde Staten en niet in de Benelux. We denken dat het niet lang meer zal duren eer de creditcard ook in Nederland beschikbaar zal zijn voor gebruikers van de Playstation.

0 comments… add one

Leave a Comment