Kredietconcurrent

Kredietconcurrent is een onderdeel van Kredietadviseur, met een hoofdvestiging in Putte. De werkwijze van Kredietconcurrent wijkt af van die van een kredietverstrekker, zoals ABN Amro en ING dat onder meer zijn.

Kredietconcurrent treedt op als een kredietbemiddelaar, waarbij het consumenten adviseert over de mogelijkheden om een lening aan te vragen. Naast de advisering die Kredietconcurrent u kan bieden op het gebied van leningen, biedt deze organisatie ook hulp bij het afsluiten van verzekeringen.

Door Kredietconcurrent in te schakelen profiteert u van een zo gunstig mogelijke lening, waarbij de u de keuze heeft tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. De organisatie werkt samen met verschillende geldverstrekkers en heeft een goed beeld van de kredietmarkt voor consumenten.

Het doel van de organisatie is het bieden van zo laag mogelijke maandlasten aan kredietaanvragers. Veel van de diensten die u bij Kredietconcurrent af wilt nemen, kunt u direct online aanvragen. Zo verloopt het aanvragen van krediet sneller en eenvoudiger, dan wanneer u bij een fysieke vestiging langs zou moeten gaan.

Leningen via Kredietconcurrent aanvragen 

Doordat Kredietconcurrent met verschillende kredietverstrekkers samenwerkt, bepaalt u niet zelf welke bank uw krediet verstrekt. Online dient u een kredietaanvraag bij Kredietconcurrent in, waarna zij uw kredietaanvraag naar verschillende banken doorsturen.

Iedere bank krijgt vervolgens de mogelijkheid om een aanbod aan u te doen, waarna Kredietconcurrent de goedkoopste oplossing voor u selecteert. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte van Kredietconcurrent, die de kredietaanvraag na het accepteren van deze offerte verder voor u afhandelt.

Bij Kredietconcurrent kunt u verschillende soorten kredieten aanvragen. U kunt onder meer kiezen voor een persoonlijke lening, waarbij u een vast bedrag leent en deze voor de einddatum van de lening volledig aflost. Een alternatief voor een persoonlijke lening is een doorlopend krediet. Doorlopende kredieten zijn interessant voor consumenten die maandelijks een tekort aan liquide middelen hebben. Bij een doorlopend krediet bepaalt u zelf hoeveel u iedere maand opneemt en aflost. Over het geleende bedrag betaalt u een variabele rente.

Een lening oversluiten via Kredietconcurrent 

Naast de mogelijkheid om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten via Kredietconcurrent, kunt u ook een bestaande lening laten oversluiten. Bij het oversluiten van een lening sluit u een nieuwe lening af, om met dat geld uw huidige lening in een keer af te kunnen lossen.

Het oversluiten van een lening via Kredietconcurrent kan interessant voor u zijn als blijkt dat Kredietconcurrent een kredietverstrekker met een lagere rente dan uw huidige rente vindt.

Nadat u een aanvraag heeft ingediend voor het oversluiten van uw bestaande lening, zal Kredietconcurrent u een offerte toesturen. Wanneer u instemt met deze offerte kunt u de lening direct door Kredietconcurrent laten oversluiten.

Zowel voor het afsluiten van een nieuwe lening, als voor het oversluiten van uw bestaande lening zult u een aantal persoonlijke documenten toe moeten sturen. Denk aan een bewijs van inkomen, een kopie van uw paspoort, enzovoorts. Dit kan per post, of direct digitaal! Het voordeel van het online regelen van uw kredietzaken is dat u vaak sneller over uw krediet beschikt.

0 comments… add one

Leave a Comment