Leningvisie

Leningvisie als kredietverstrekker in Nederland. De Nederlandse organisatie treedt op als bemiddelaar tussen kredietverstrekkers en consumenten. Dit betekent dat de kredietbemiddelaar op zoek gaat naar een zo goedkoop mogelijke lening voor consumenten, die op zoek zijn naar consumptief krediet. Dit is echter niet het enige wat Leningvisie consumenten aanbiedt!

Naar eigen zeggen is Leningvisie een specialist op het gebied van het oversluiten van bestaande leningen en hypotheken. Het oversluiten hiervan kan interessant zijn op het moment dat een andere kredietverstrekker een lagere rente aanbiedt dan uw huidige kredietverstrekker doet.

leningvisie logo kredietverstrekkerBij Leningvisie werken verschillende adviseurs, die ieder hun eigen expertise hebben. De een is gespecialiseerd in het afsluiten van nieuwe leningen, terwijl een ander zich richt op het beheer van uw huidige portfolio aan leningen. Zo kan Leningvisie aan eenieder wat bieden! Leningen die worden afgesloten zijn vaak gericht op eenmalige, hogere uitgaven. Denk aan de aanschaf van een motor, auto of zonnepanelen.

Lening oversluiten via Leningvisie

Een lening of hypotheek brengt hoge maandlasten met zich mee. Het kan voorkomen dat er door de tijd heen kredietverstrekkers zijn die hun rentetarieven hebben verlaagd, waardoor deze rente lager is dan de rente die u momenteel betaalt. Zeker bij langlopende leningen kan dit na een paar jaar het geval zijn.

In zo’n situatie is het oversluiten van uw lening mogelijk interessant. Leningvisie is een kredietbemiddelaar die u kan helpen bij het oversluiten van uw lening, door als bemiddelde partij op te treden tussen u en uw nieuwe kredietverstrekker.

Het oversluiten van een lening gaat als volgt in zijn werk: u sluit een nieuwe lening af bij een andere kredietverstrekker tegen een lagere rente. Vervolgens gebruikt u het geleende krediet om uw huidige lening in een keer af te kunnen lossen. Nu heeft u enkel nog een lening bij uw nieuwe kredietverstrekker, waarbij u voor de aflossing ervan lagere maandlasten betaalt. De rentekosten zijn immers lager en het totaalbedrag is hetzelfde gebleven!

Een nieuwe lening afsluiten bij Leningvisie

Naast de hulp die u wordt aangeboden bij het oversluiten van een lening, helpt Leningvisie u ook bij het afsluiten van een nieuwe lening. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een persoonlijke lening voor de aanschaf van een auto of motor. In dit geval krijgt u te maken met eenmalige, hoge kosten.

Niet iedere consument heeft dit bedrag klaarliggen, waardoor u wat extra budget goed kunt gebruiken. De persoonlijke lening wordt in dit geval enkel afgesloten om de aanschaf van het product te kunnen bekostigen. Bij een persoonlijke lening profiteert u van een vaste rente en een vaste aflossingstermijn.

Het is het doel van Leningvisie om een zo goedkoop mogelijke persoonlijke lening te vinden voor de kosten die u moet betalen. Hierbij kijkt Leningvisie naar het door u gewenste krediet, uw financiële draagkracht en uw verleden op financieel gebied.

Vervolgens dient deze kredietbemiddelaar uw aanvraag in bij verschillende kredietverstrekkers, die vervolgens ieder een aanbod kunnen doen. Het gunstigste aanbod speelt deze aanbieder vervolgens aan u door, op basis waarvan u een definitieve keuze kunt maken.

0 comments… add one

Leave a Comment