Nationale Nederlanden

nationale NederlandenVoor veel consumenten op de financiële markt zal Nationale Nederlanden, vaak afgekort tot NN, een van de bekendste financiële dienstverleners zijn. Deze organisatie werd in 1963 opgericht en heeft een hoofdvestiging in Den Haag. Als financiële dienstverlener biedt Nationale Nederlanden verschillende producten aan.

Zo kunt u hier terecht voor het openen van een spaarrekening, kunt u beleggen via Nationale Nederlanden en biedt deze organisatie de mogelijkheid om geld te lenen. Dit kan zowel in de vorm van een hypotheek voor de aanschaf van een nieuwe woning, als ook in de vorm van een consumptief krediet.

Een consumptief krediet heeft een veel kortere looptijd dan een hypotheek en wordt voor een lager bedrag afgesloten. U kunt dit krediet bijvoorbeeld gebruiken voor het verbouwen van uw woning, de aanschaf van een nieuwe auto, of in situaties waarin u tijdelijk een tekort aan liquide middelen heeft. Door de diversiteit aan financiële producten is het belangrijk om u vooraf goed te laten adviseren.

Leningen van Nationale Nederlanden

Consumptieve leningen worden door Nationale Nederlanden in twee vormen aangeboden, namelijk in de vorm van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Dit komt overeen met de producten die door veel andere financiële dienstverleners worden aangeboden. Het is van het doel waarmee u geld leent afhankelijk, welk type Nationale Nederlanden lening het beste bij u past.

Een persoonlijke lening is bijvoorbeeld specifiek bedoeld voor een eenmalige, grote uitgave. U kunt hierbij denken aan de reeds beschreven voorbeelden, zoals de verbouwing van uw woning.

Mocht u vaker met een tekort aan geld zitten, dan kan een doorlopend krediet iets voor u zijn. Bij een doorlopend krediet kunt u uw lening iedere maand uitbreiden tegen een variabel tarief. Deze Nationale Nederlanden lening is ideaal voor mensen met een flexibel inkomen of mensen die regelmatig te maken krijgen met onvoorziene kosten. Bij een doorlopend krediet betaalt u iedere maand een vast bedrag als aflossing. U kunt ervoor kiezen om in een goede maand een groter deel van uw leningen af te lossen.

Online een Nationale Nederlanden lening aanvragen

Het aanvragen van een Nationale Nederlanden lening is tegenwoordig heel eenvoudig. U kunt direct online een offerte aanvragen, waarna Nationale Nederlanden u een digitaal voorsteel voor uw kredietaanvraag toestuurt. Op het moment dat u instemt met het voorstel van Nationale Nederlanden, zult u enkel persoonlijke documenten moeten toesturen.

Denk bijvoorbeeld aan een bewijs van inkomen en een kopie van uw paspoort. Wanneer u een BKR-registratie heeft, bijvoorbeeld doordat u elders een lening heeft afgesloten, zal uw kredietaanvraag minder snel geaccepteerd worden. Geld lenen met BKR is doorgaans dus niet mogelijk. Bij sommige aanbieders kunt u echter wel geld lenen zonder BKR toetsing.

Na een controle van de aangeleverde documenten zal Nationale Nederlanden u het aangevraagde krediet verstrekken. U kunt direct beginnen met consumeren! Mocht u nog vragen hebben over de verschillende Nationale Nederlanden leningen, dan kunt u hiervoor terecht bij de klantenservice van deze organisatie. Zij kunnen u meer vertellen over het afsluiten van leningen, de aflossing van een lening, enzovoorts. Heeft u momenteel een lening? Informeer in dat geval eens naar de mogelijkheden om een lening over te sluiten.

0 comments… add one

Leave a Comment