Royaal krediet

royaal krediet logoRoyaal Krediet is een van de minder bekende partijen op de financiële markt. Toch heeft deze partij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de consumptieve kredietverlening voor particulieren. Royaal Krediet handelt niet als kredietverstrekker, maar dient als een bemiddelende partij tussen de consument en diverse kredietverstrekkers.

Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat Royaal Krediet zich niet enkel richt op grote Nederlandse banken, maar ook op de meer gespecialiseerde kredietverstrekkers. Vaak zijn het immers de kleinere partijen binnen de financiële branche, die een lage rente aan consumenten aanbieden.

Naast de mogelijkheid om een nieuwe lening af te sluiten via Royaal Krediet, biedt deze organisatie mogelijkheden om een bestaande lening over te sluiten. Het oversluiten van hypotheken en lening kan interessant zijn om uw maandlasten te verlagen. Bij het oversluiten van een bestaande lening sluit u een nieuwe lening af bij een organisatie met een lagere rente. Deze lening is precies even hoog als de lening die u nog af moet lossen bij uw huidige kredietverstrekker. Door de lening te gebruiken voor de aflossing van een lopende lening, verlaagt u uw maandlasten. Royaal Krediet kan voor u berekenen of dit interessant voor u is.

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

Kredietbemiddelaar Royaal Krediet kan u helpen bij het vinden van een goedkope persoonlijke lening of een voordelig doorlopend krediet. Voordat u een kredietaanvraag indient is het belangrijk om voor uzelf te bepalen welk type lening het beste bij uw situatie aansluit. In het geval van een eenmalige hoge uitgave is een persoonlijke lening vaak de verstandigste oplossing. Een persoonlijke lening sluit u af tegen een vaste rente in veel gevallen. Er zijn echter ook partijen die een persoonlijke lening voor bijvoorbeeld tien jaar aanbieden, waarbij de rente na de eerste vijf jaar wordt bijgesteld.

Een doorlopend krediet is interessant voor consumenten die regelmatig tegen onvoorziene kosten aanlopen, of een tekort aan liquide middelen hebben. In dit geval kan het fijn zijn om een reserve achter de hand te hebben, in de vorm van een lening. De lening kunt u maandelijkse ophogen tot een maximumbedrag. Ook betaalt u iedere maand een deel van deze lening en bijbehorende rentekosten af. Oftewel, het jaarlijks kosten percentage. Bij een doorlopend krediet wordt met een variabele rente gewerkt, evenals dat dit type rente geen vaste looptijd heeft.

Advies over leningen van Royaal Krediet

Het aanvragen van een offerte voor het door u gewenste krediet is heel eenvoudig bij Royaal Krediet. U kunt uw aanvraag online indienen, waarna Royaal Krediet beoordeelt of u in aanmerking komt voor dit krediet. Dit is onder meer afhankelijk van uw verleden, uw huidige schulden bij andere kredietverstrekkers en uw inkomen. Op basis van de beoordeling van Royaal Krediet zal uw voorstel worden gedaan. Nu is het aan u om te bepalen of u de lening direct afsluit via Royaal Krediet, of nog even verder zoekt. De website van Royaal Krediet oogt wat achterhaald. Dit kan een reden zijn om voor een andere kredietbemiddelaar te kiezen.

0 comments… add one

Leave a Comment