Saldodipje

Kredietverstrekker Saldodipje is een onderdeel van het veel grotere Ferratum. Ferratum is naar eigen zeggen de Europees marktleider in het aanbieden van verschillende soorten minileningen aan particulieren. Als onderdeel van de Ferratum Group is deze kredietverstrekker in 23 verschillende landen actief.

Hierbij heeft Ferratum zich als speerpunt gesteld om klanten op een snelle, eenvoudige en betrouwbare wijze van leningen te voorzien. Dit speerpunt komt ook terug op de website van Saldodipje, wat een duidelijk overzicht biedt van de mogelijkheden die deze kredietverstrekker aan consumenten aanbiedt.

Saldodipje biedt verschillende soorten leningen aan. Naast een minilening kunt u bijvoorbeeld ook voor een flitslening, een spoedlening en een microkrediet kiezen. Welk type lening het beste bij u past is van verschillende aspecten afhankelijk. Mocht u op zoek zijn naar een consumptief krediet voor de verbouwing van uw woning of de aanschaf van een nieuwe auto, dan kunt u beter voor een alternatieve kredietverstrekker kiezen.

Verschillende leningen van Saldodipje

Het idee achter de producten van Saldodipje is dat u een relatief klein bedrag leent en deze binnen een korte tijd aflost. Bij een minilening is het al mogelijk om een bedrag van 100 euro te lenen, wat ideaal is voor het bekostigen van een onverwachte rekening of de boodschappen in de week voor het ontvangst van uw salaris.

Op het moment dat u uw salaris van uw werkgever ontvangen heeft kunt u de minilening van Saldodipje direct weer aflossen. Bij een flitslening, een microkrediet en een spoedlening liggen de minimumbedragen hoger, namelijk op respectievelijk 200, 300 en 600 euro.

Bij de leningen van Saldodipje wordt u geacht het geleende geld binnen een zo kort mogelijke termijn terug te betalen. Vaak komt dit neer op 15, 30, 45 of maximaal 62 dagen. In het geval van een lening met een aflossingstermijn van 62 dagen dient u het totale bedrag vaak in twee termijnen af te lossen. Het maximumbedrag wat u via Saldodipje kunt lenen bedraagt 1.500 euro, wat in 62 dagen moet zijn afgelost. Voor grote bedragen kunt u zodoende beter voor een alternatieve kredietverstrekker kiezen.

Kortlopende lening van Saldodipje aanvragen 

Een van de voordelen van de leningen bij Saldodipje is de eenvoud bij het afsluiten van een nieuwe lening. Zeker bij kleine bedragen verloopt dit proces heel eenvoudig! U dient uw kredietaanvraag via de website in.

Vervolgens kunt u een kopie van uw paspoort en die van een eventuele garantsteller uploaden, uw bankrekening verifiëren en uw aanvraag bevestigen. Wanneer uw gegevens in orde zijn en uw kredietwaardigheid beoordeeld is, kunt u doorgaans binnen enkele werkdagen over uw aangevraagde krediet beschikken.

Houd er rekening mee dat de kosten voor een minilening vaak hoger liggen dan voor een langlopende persoonlijke lening. Waar de rente bij een persoonlijke lening vaak onder de 10% ligt, is dat bij een kortlopende lening van Saldodipje niet het geval. Het gebruik van de service van Saldodipje is zodoende enkel aan te raden als u krap bij kas zit en direct geld nodig heeft.

0 comments… add one

Leave a Comment