Waarom een ambtenarenlening nemen?

Bent u ambtenaar en heeft u geld nodig? Dan kan u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten bij Ambtenarenlening. Tevens kunt u zich bij hen laten verzekeren. Maar waarom zou u bij deze organisatie geld lenen? Waarom een Ambtenarenlening afsluiten?

Ambtenaren zijn betere betalers

Als ambtenaar leent u goedkoper geld bij Ambtenarenlening.nl. Dat is een belangrijke reden om voor deze bemiddelaar te kiezen. Banken kopen geld in en maken extra kosten. Deze kosten bepalen mede het rentetarief. Maar het rentepercentage kan per individu verschillen. Het risico van het niet kunnen terugbetalen van een krediet verschilt per persoon. Een kredietverstrekker loopt met de ene aanvrager een hoger risico dan met de ander. Afhankelijk van het risicoprofiel van u als klant, krijgt u een bepaald rentepercentage aangeboden. Ambtenaren blijken een goede betalingsmentaliteit te hebben. Tenminste, beter dan gemiddeld. Daarvoor worden ze beloond bij Ambtenarenlening.nl. U sluit bij deze partij dan ook de goedkoopste lening af als ambtenaar.

Meer zekerheid op een vaste baan

Leraren, politieagenten, zorgmedewerkers… Zij zijn doorgaans zeker van een baan. Ambtenaren hebben dan ook een veel zekerder inkom

en dan de gemiddelde werknemer. Als klant is de ambtenaar voor de bank dan ook zekere factor.

Welke ambtenaren komen in aanmerking voor een goedkope lening?

Wilt u graag goedkoop geld lenen en werkt u voor de overheid? Alleen ambtenaren én semi ambtenaren komen in aanmerking voor een ‘Ambtenarenkrediet’. Als u in dienst bent van de overheid, dan kan u geld lenen bij Ambtenarenlening.nl.

 

Welke leningen verstrekt Ambtenarenlening.nl?

Ambtenarenlening.nl biedt zelf géén leningen of kredieten aan. Zij werken namelijk op basis van ‘execution only’. Dat betekent dat ze alleen tussen u en de aangesloten banken bemiddelen en geen advies uitbrengen. De banken beoordelen dan ook uw aanvraag. Via Ambtenarenlening kan u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten tegen de laagst
e rente van Nederland. Ook is het mogelijk om uw huidige lening over te laten sluiten. Daarbij heeft u tevens de mogelijkheid om een goedkope verzekering als ambtenaar af te sluiten. U maakt vooral kans op een goedkope ambtenarenverzekering als u weinig kilometers rijdt of een veilig beroep heeft.

0 comments… add one

Leave a Comment