Voor een zakelijk krediet bij Spotcap meer kans van slagen

Zakelijk geld lenen bij Spotcap

Als u op zoek bent naar een manier om geld voor uw onderneming te lenen, dan moet u zich een pad banen door een oerwoud met aanbieders. En deze kredietverstrekkers werken niet bepaald mee. Zij doen voorkomen alsof u als ondernemer bij hen makkelijk geld kan lenen, maar in de praktijk verstrekken ze alleen financieringen aan zzp’ers en mkb’ers die minimaal 3 jaar een onderneming hebben én uitstekende jaarcijfers kunnen overleggen. Niet eerlijk, vinden wij. Daarom gingen we voor u op zoek naar een goed alternatief!

Investeerders.nl kwam erachter dat…

Op Investeerders.nl kwamen ze erachter dat een financiering voor startende ondernemers de allergrootste barrière is. Vooral zzp’ers maken zeven maal minder kans om een financiering af te kunnen sluiten dan mkb’ers. En wat blijkt verder? Dat men meer kans maakt op een zakelijk krediet als ze een realistisch ondernemersplan (businessplan) hebben. Terwijl reguliere banken vooral letten op de jaarcijfers bij hun beoordeling.

Bij Spotcap krijgt u een eerlijke kans!

Wilt u dolgraag een zakelijk krediet afsluiten? Bijvoorbeeld om te investeren in uw mobiliteit, in uw voorraad of voor de aanschaf van belangrijke bedrijfsgoederen? Probeer het dan eens bij Spotcap. Bij hen weet u direct waar u aan toe bent en u kunt al na 2 jaar ondernemerschap een lening aanvragen.

Goedkoop ondernemerskrediet afsluiten bij Spotcap

Spotcap is de nieuwste online bank voor ondernemers. Ze richten zich met name op zzp’ers en mkb’ers. Bij hen leent u zakelijk zonder een onderpand. U kunt alles digitaal regelen. Het unieke algoritme van Spotcap bepaald in wat voor financiële positie uw bedrijf zit. U kunt bij hun zowel een zakelijke financiering als een overbruggingskrediet afsluiten. Anders dan de traditionele banken, bekijkt Spotcap écht uw actuele situatie. Als u kunt aantonen dat uw onderneming groeiende is, dan vergroot dit de kans om zakelijk te kunnen lenen.

Weinig extra kosten en lage rente

De maandelijkse rente bedraagt maar 1 tot 2 procent. U betaalt wel eenmalig een afsluitprovisie tot maximaal 3 procent van het leenbedrag. Als mkb’er kan u ook zakelijk geld lenen bij Funding Circle.

0 comments… add one

Leave a Comment